Postpakket verzendster opgesloten

17 November 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 17 november 2019 – De 23-jarige postpakket verzendster Rochelle V. is op vrijdag 1 november door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de kraag gevat.
Deze vrouw heeft in de maand oktober 2019 een pakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd er 60 gram cocaïne in de doos aangetroffen en in beslag genomen.
Deze zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Rochelle werd op haar woonadres opgespoord en aangehouden. Zij ontkent het pakket waarin de cocaïne is aangetroffen teverzonden.Rochelle is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Dit na overleg met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht komt van Het Korps Politie Suriname.

-KPS-