Stg. S.S. Music Art Foundation: The best of the best audition show 2019 in Thalia

15 November 2019

Comments: 0

Vrijdag 15 november 2019- De stg. S.S. Music Art Foundation is vanaf het 2008 in opdracht van het Directoraat Cultuur verantwoordelijk voor de succesvole Surinaamse afvaardiging naar internationale scholieren songfestivals in de Fanse landen in de regio.

De vertegenwoordigers van de international festivals werden in het verleden op basis van een overeenkomst met de organisatoren van Youth Voice en het Mc Donald’s Winner 101 Nationaal Scholieren Songfestival geselecteerd.

Het afgelopen jaar zijn er landelijk verschillende talentenjachten voor jongeren georganiseerd en heeft de stichting besloten om onder deze winnaars een auditie te organiseren, genaamd The Best of The Best Audition Show 2019, om zo de afgevaardigen te kiezen. Rekening houdend met de vereiste voorbereidingstijd is de organisatie voornemens ten behoeve van de afvaardiging van 2020 op 24 november 2019 The Best of The Best Audition Show volume 2 te organiseren.

-Kiantha Akiemboto-