Cubaan aangehouden ter zake doorrijden na aanrijding

3 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 03 december 2019 – De politie van het bureau Centrum heeft op vrijdag 29 november de 35-jarige Cubaan Carlos, C. aan de Keizerstraat aangehouden.

De man werd reeds een maand opgespoord door de wetsdienaren vanwege het feit dat zijn voertuig op maandag 04 november door zijn vriend werd bestuurd en een aanrijding veroorzaakte aan de Henck Arronstraat, waarna hij was door gereden. Deze vriend is intussen terug naar zijn land gekeerd.

Hetzelfde voertuig van Carlos werd op vrijdag 15 november door zijn vrouw bestuurd. Zij veroorzaakte ook op haar beurt een aanrijding op de hoek van de steenbakkerij- en Zwartenhovenbrugstraat. Bij die gelegenheid maakte zij contact met haar partner Carlos die ter plaatse verscheen.

Op een onbewaakt moment stapten Carlos en zijn partner in het voertuig en reden door terwijl de wetsdienaren die aldaar bezig waren met het onderzoek nog bezig waren te onderhandelen met de andere partij.

Het voertuig van Carlos werd op vrijdag 29 november door de benadeelde gesignaleerd aan de Keizerstraat . Hij schakelde gelijk de politie in, waarna Carlos door de wetsdienaren in de kraag werd gevat.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd Carlos, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

-KPS-