Fundraising activiteit van stichting Rumas

13 December 2019

Comments: 0

Vrijdag 13 december 2019 – Rumas is een Surinaamse stichting voor begeleiding van jongens. De stichting werd op op 26 augustus 2009 opgericht. De voorzitter/directeur van Rumas is Emmy Hart (stand 2019)
Het doel van de stichting is de begeleiding van jongens tussen 12 en 24 jaar oud die achterblijven in hun ontwikkeling of zich onacceptabel gedragen. Rumas richt zich op de verdere ontwikkeling binnen de maatschappij door trainingen en scholing in motivatie, gedrag en sociale vaardigheden. De bedoeling is dat de jongens hierdoor toekomstperspectief krijgen.
Het laatste grote project van Rumas dit jaar is de Gi Grani op 19 december ‘s avonds in de Congreshal. In dit kader is er morgen een fundraising activeit in de stad op het Rivolutie Plein. Milton Tuart, begeleider van de stichting geeft aan dat ze ongeveer driehonderd gasten verwachten.
De stichting rekent op ondersteuning van zowel individuele personen als bedrijven om deze vier uur durende avond vol entertainment, gezelligheid, liefde en eten tot een succes te maken.
-Anastacia Derby-

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bXg57N8i20I[/embedyt]