Het 30 jarig bestaan van de Jule Fernandes school

6 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 6 december 2019 – De Jule Fernandes school heeft gisteren haar 30 jarig bestaan geviert. Deze school is voor kinderen die traag leren. Rashida Habiboellah, schoolhoofd gaf aan dat de mens met een beperking veel meer aandacht moet krijgen van niet alleen de overheid, maar ook de andere instellingen in de samenleving . Het is altijd goed om kinderen een gelijkwaardige behandeling te geven. Aldus Rashida Habiboellah. Verder zei ook Maureen Fernandes, VZ Fernades Social Foundation dat ook de kinderen met een beperking veel kunnen betekenen voor de samenleving. Er moet vanuit de particuliere sector en de overheid altijd werk beschikbaar zijn voor mensen met een beperking, want ook zij kunnen werk verrichten.
-Ryaen La Rose- 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Kdv55RpYOIU[/embedyt]