Instagram laat gebruikers fotocollages maken in stories

18 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 18 december 2019 – Vanaf dinsdag kunnen Instagram-gebruikers fotocollages toevoegen aan hun stories, meldt het bedrijf op Twitter. Voorheen konden gebruikers maximaal één foto per story plaatsen, maar met de nieuwe layout-functie kunnen er meerdere worden toegevoegd.

De layout is beschikbaar door in de fotofunctie naar links te vegen. Met de nieuwe optie krijgt de gebruiker de mogelijkheid om meerdere foto’s op één scherm te maken. Daarna kunnen er teksten en andere versieringen aan worden toegevoegd.

Er zijn zes opties voor hoeveelheden en samenstellingen van meerdere foto’s. Zo is het mogelijk om twee foto’s onder elkaar te zetten, maar er zijn ook opties met drie, vier en zes foto’s die onder of naast elkaar staan.

-Nu.nl-