Minister Parmessar brengt bezoek aan LVV-kantoor Kwatta

20 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 20 december 2019 – Minister Rabin Parmessar heeft een werkbezoek gebracht aan het LVV-ressort kantoor te Kwatta. Het ministerie van landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is een dienstverlenende factor binnen de samenleving en moet zichtbaar zijn in het veld. De ressort kantoren moeten als kenniscentra worden gezien, waar boeren terecht kunnen voor het uitwisselen van informatie en/of het opvragen van broodnodige informatie ter begeleiding van de landbouwers in de diverse gebieden.

Dit werkbezoek van de minister vond plaats op donderdag 19 december; hij was vergezeld van Fungerend directeur Arthur Zalmijn, onder directeur Landbouw Ashween Ramdin, de coördinator LVV-regio midden Rudi Martodimedjo en de coördinator media en voorlichting Clyde Ford.

De delegatie werd rondgeleid op het complex, waarbij ressortleider Lachman Oemapersad een uiteenzetting gaf van de werkzaamheden en de ervaringen die zij als afdeling opdoen gedurende hun werkzaamheden. Oemapersad maakte van de gelegenheid gebruik om aandacht te vragen voor veelvoorkomende diefstallen. Minister Parmessar beloofde een oplossing.

-Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij-