Minister Parmessar vraagt dringende aandacht van autoriteiten en Luchtvrachtvervoerders

7 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 07 december 2019 – Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft in een spoedbijeenkomst met relevante autoriteiten dringende aandacht gevraagd voor de recente ontwikkelingen met betrekking tot de export van groente en fruit naar de Europese Unie, Nederland. LVV heeft, vanaf de hernieuwde regels voor de export naar de EU in september 2019 zijn ingegaan, met man en macht gewerkt om alle stakeholders van deze hernieuwde regels op de hoogte te stellen en ook van de volledig nieuwe regels geldende vanaf 14 december 2019. Het ministerie heeft niets aan het toeval overgelaten en alles in het werk gesteld, zodat zowel het ministerie alsook de exporteurs voorbereid zijn om probleemloos te kunnen exporteren.

-NII-