PROJECT “CHRISTMAS IN COEROENI”

2 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 02 december 2019 – Uit informatie van de districtscommissaris van Sipaliwini, namelijk het bestuursressort Coeroeni, mevr. Drs. Theresia Cirino alsook naar aanleiding van de oproep van de President van de Republiek Suriname, dhr. Desiré D. Bouterse, is vast komen te staan dat de plaatselijke gemeenschappen uit Kwamalasemutu en de Sipaliwini Savanne dringend behoefte hebben aan enkele zaken betreffende de levensonderhoud.
Ook de kinderen ontberen veel.
Op grond hiervan heeft Purple Movement het initiatief genomen om in verband met de komende Kerst- en feestdagen het project “Christmas in Coeroeni” uit te voeren.
Wij willen in het bijzonder de kinderen blij maken met kleding, schoeisel, sport- en toiletartikelen, speelgoed en lekkernij.
Het betreft in deze totaal ± 225 kinderen; ± 170 uit Kwamalasemutu en ± 55 uit Sipaliwini Savanne.
De launch van dit project is op vrijdag 06 december a.s. om 10.00u. ‘s morgens op het Districtscommissariaat van Sipaliwini aan de Zwarten Hovenbrugstraat no. 225 in Paramaribo (tegenover Bennie’s Lightning).

-Vrouwenorganisatie Purple Movement-