Tiental beëdigd tot tolk/vertaler door directeur Biza

7 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 07 december 2019 – De directeur van Binnenlandse Zaken, Putridewi Amatsoemarto heeft een 10-tal personen beëdigd tot tolk/vertaler. Met deze handeling is voor de nieuwe tolk/vertaler de weg geopend om hun werkzaamheden officieel uit te voeren. Deze formaliteit heeft van de week plaatsgevonden.
De tolken kunnen landelijk worden ingezet in zowel de private als publieke sector. Na het afleggen van hun eed/belofte werd de groep door de directeur toegesproken. Aan de nieuwbakken tolk/vertaler gaf ze mee dat op hen nu een bijzondere taak rust. “Ons bestand is natuurlijk ook weer aangevuld met uw namen erbij en voor u ligt er natuurlijk ook een bijzondere taak. Ik wil u vragen om het werk naar eer en geweten te doen. Gaat u door met de ingeslagen weg als tolk of vertaler”.

-NII-