Twee chauffeurs en drie magazijnmedewerkers ingesloten voor verduistering

2 December 2019

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 02 december 2019 – De politie van het bureau Centrum heeft op woensdag 13 november vijf arbeiders van een handelsonderneming aangehouden.

Het gaat in deze om de chauffeurs Wichalanand R. (37) en de 29-jarige Maurits W. en de magazijnmedewerkers Rowish R. (24), Maximiliaan A. (45) en de 20-jarige Rosiano S. Dit vijftal wordt ervan verdacht een aantal apparaten ter waarde van SRD 60.000 uit het magazijn te hebben weggenomen.

Een leidinggevende van de bewakingsdienst ontdekte de verduistering en schakelde de politie in. Vier van de arbeiders die op de locatie waren, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De vijfde melde zich daarna aan en werd direct aangehouden.

Alle vijf verdachten hebben bij de voorgeleiding bezwarende verklaringen tegen elkaar afgelegd. De verduisterde apparaten zijn nog niet achterhaald. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle vijf verdachten in verzekering gesteld.

-KPS-