Bekende Laurens aangehouden voor diefstal

24 January 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 24 januari 2020 – De 29-jarige bekende inbreker Laurens K. is op maandag 20 januari door de politie van het bureau Flora aangehouden, na een telefonische melding van een benadeelde.

Laurens wordt ervan verdacht enkele uren voor de melding, een televisie toestel te hebben weggenomen bij een inbraak op een adres in het politieressort. Hij werd door een familielid van de benadeelde op heterdaad betrapt toen hij de woning verliet. De politie die de plek aandeed voor onderzoek, surveilleerde in de omgeving en hield de bekende inbreker Laurens aan de hand van de signalementen die was doorgespeeld door de getuigen enkele straten verder aan.

De televisie werd niet op hem aangetroffen. Ondanks de verdachte positief is herkend door de getuige, ontkent hij het strafbare feit te hebben gepleegd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Laurens ingesloten.

-KPS-