On: 7 January 2020
In: Nieuws
Comments: 0

 

Dinsdag 7 januari 2020 – De 42-jarige Vinodkoemar D. is in de nacht van zondag 29 op maandag 30 december 2019 door de politie van het bureau Munder op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.
De politie van Munder kreeg de melding van het Command Center dat er een familie ruzie gaande was op een woonadres binnen hun ressort. Bij aankomst van de wetsdienaren verklaarde een vrouw dat haar jongere broer Vinodkoemar te keer ging tegen haar en dat hij daarbij een scherp voorwerp tevoorschijn haalde. Voorts dat haar zoon zich op zijn beurt ook bewapende met een scherp voorwerp wat niet in goede aarde viel bij Vinodkoemar. Er ontstond een vechtpartij tussen Vinodkoemar en haar zoon waarbij Vinodkoemar haar zoon steekverwondingen toebracht in zijn dijbeen.
Vervolgens dat de partner van haar de zoon te hulp schoot met het gevolg dat Vinodkoemar zich ook tegen haar keerde. Hij bracht de vrouw ettelijke vuist slagen toe in onder andere haar gelaat. Naderhand bleek dat zij een oor perforatie heeft opgelopen ten gevolge van de mishandeling. Zij is, door de behandelende arts van de afdeling SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, door verwezen naar een KNO-arts; terwijl haar man voor verdere behandeling is door verwezen naar een chirurg.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Vinodkoemar hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

-KPS-