Minister Misiekaba bezoekt drieling Para

26 January 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 26 januari 2020 – Minister André Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) heeft op vrijdag 24 januari een bezoek gebracht aan de drieling Johanna, Moana en Morano in het district Para. De familie Majokko heeft de bewindsman op een waardige wijze ontvangen. Ze zijn bijzonder ingenomen met het feit dat de minister hun kroost tot in Para is komen bezoeken.
Minister Misiekba was vorig jaar uitgenodigd door de familie om de tweede verjaardag van de drieling bij te wonen op 19 december 2019. De tweede verjaardag van de kinderen was groots gevierd. De bewindsman kon helaas niet aanwezig zijn, omdat er op die elfde dag het ministerie een kerst iering had met crècheleidsters.
Tijdens zijn bezoek heeft de bewindsman geïnformeerd naar de gezondheid van de kinderen. De kinderen verkeren in goede gezondheid en bruisen van energie. “Soms is het nodig om je kantoor te verlaten en op het veld te gaan om deze mooie dingen mee te maken. De kinderen hebben mijn dag gemaakt,” zegt de minister.
Hij is ook niet met lege handen gegaan. Alle drie kindertjes hebben alsnog voor hun verjaardag een presentje gehad van de minister. De ouders, die heel ingenomen waren met het bezoek van de bewindsman, hebben hun dankbaarheid niet onder stoelen en banken gestoken. Zij stelden de aanwezigheid van de minister zeer op prijs.

-NII-