Nadere informatie met betrekking tot geval district Saramacca

8 January 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 8 januari 2020 – De 84-jarige Senoet Kartadja en zijn partner Paina Paimo, oud 83 jaar zijn op maandag 6 januari dood aangetroffen in hun woning aan de Dr. E. Kochstraat te Saramacca.
Rond het middag uur van maandag 6 januari ontdekte een schoonzoon hun ontzielde lichamen op hun woonadres. Het lijk van meneer Kartadja is buiten de woning aangetroffen en dat van zijn partner in de woning.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat meneer Senoet en zijn partner, mevrouw Paina, door een misdrijf om het leven zijn gebracht. De ontzielde lichamen vertoonden sporen van geweld en de woning was overhoop gehaald. Meneer en mevrouw Kartadja zijn vermoedelijk slachtoffers van een diefstal door middel van geweld met de dood tot gevolg

-KPS-