Schrijfster Joan Watkin overhandigt werkboek aan minister Noersalim

28 January 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 27 januari 2020 – Joan Watkin heeft enige tijd geleden een praktische relatie vernieuwend werkboek “Vangt ons de vossen, de kleine vossen” uitgebracht. Dit boek is op vrijdag 24 Januari jl overhandigd aan minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken. Het zijn de kleine vossen die aan de wortels, het fundament van de wijnstokken knabbelen. Het zijn de schijnbaar kleine, nutteloze zaken waar wij geen acht op slaan die de fundamenten c.q. pijlers van een relatie kapot maken. Elke gemeente c.q. gemeenschap steunt op sterke relaties, als pijlers die het onwankelbaar maken. Door het boekje te gebruiken voorkomen we volgens de auteur dat mensen verkeerde keuzes maken,

bevordert de stabiliteit van huwelijken en geeft het mensen inzicht in zichzelf en de ander. “Immers gebrek aan informatie brengt frustratie in de relatie. Laat 2020 het jaar zijn van stabiliteit, echtheid, herstel en openheid in relaties”, aldus Watkin.

-NII-