Oplichter ingesloten; Recherche Midden roept benadeelden op

23 February 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 23 februari 2020 – De 26-jarige Hizkia R. is op zondag 16 februari door de recherche van Regio Midden aangehouden voor oplichting. Hiskia wordt ervan verdacht door middel van het opmaken van valse documenten percelen te hebben verkocht aan derden.

Een benadeelde deed in de maand oktober van het vorig jaar aangifte van de opliching tegen Hizkia. De benadeelde verklaarde veertien percelen te hebben gekocht bij Hizkia voor een bedrag groot 70.000 Surinaamse Dollar. Naderhand bleek dat al de percelen aan derden toebehoorden. De benadeelde deed aangifte bij de politie en Hizkia werd opgespoord en aangehouden.

De politie vermoedt dat Hizkia meer mensen heeft opgelicht. Die personen mogen in contact treden met de afdeling Recherche van Politie Regio Midden ondergebracht op het politie bureau De Nieuwe grond.

-KPS-