Verdachten diefstal aluminium boot in beeld gebracht: Prenish ingerekend

6 February 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 06 februari 2020 – Een benadeelde deed op vrijdag 27 september van het vorige jaar aangifte van diefstal van zijn aluminium boot bij de politie van het bureau Wageningen. Na de aangifte die was gedaan tegen onbekende daders, startte de politie met het onderzoek van deze diefstal. In de derde week van januari 2020 werkte de politie de informatie die hen had bereikt ten aan zien van deze diefstal zaak uit. Dit resulteerde in de aanhouding van de 25-jarige Prenish B.

Onderzoek wees uit dat deze verdachte de diefstal in vereniging heeft gepleegd. Hij is tijdens zijn daad door mogelijk twee andere verdachten die nog voortvluchtig zijn, bijgestaan.

De boot is inmiddels terecht. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Prenish in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de twee mede verdachten wordt gewerkt.

-KPS-