Commerciële sekswerker “Poei” opgesloten voor diefstal d.m.v. geweldpleging

26 March 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 26 maart 2020 – e 25-jarige oud bekende van de politie Verginio de K. alias ‘Poei’ is in de avond van woensdag 11 maart door de politie van het bureau Centrum aangehouden.

Een benadeelde deed aangifte tegen Verginio van diefstal door middel van geweldpleging. Dit strafbaar feit vond plaats op een locatie in de Grote Combeweg. Verginio is een travestiet en commerciële sekswerker. De benadeelde verklaarde dat terwijl Verginio orale seks met hem had hij voelde hoe Verginio

een hand in zijn achter broekzak stak. Hij sloeg Verginio’s hand weg en die reageerde daarop door een schroevendraaier tevoorschijn te halen waarmee hij de benadeelde bedreigde. Op een gegeven moment liep Verginio weg.

De benadeelde ontdekte toen dat Verginio zijn geld en persoonlijke spullen gestolen had uit zijn achter broekzak. Na de aangifte werd Verginio opgespoord en aangehouden in de Kromme Elleboogstraat. Bij de voorgeleiding gaf Verginio toe het strafbaar feit gepleegd te hebben. Voorts dat hij het gestolen geld terug wil betalen. Verginio had geen geld bij zich toen de politie hem aan hield. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Verginio, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

-KPS-