Het is nu de tijd om voor elkaar te zorgen en te delen wat wij hebben.

28 March 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 28 maart 2020 – Ik doe een beroep op alle moeders en vaders — bereid u uw gezin voor volgens de hygiëne richtlijnen. Helpt u uw senioren familieleden — zij zijn extra kwetsbaar. Laten wij elkaar alert houden, maar niet onnodig paniek veroorzaken door vele fake news berichten. Het verspreiden van onware berichten brengt ons alleen in gevaar door verhoogde stress en angst. Wij hebben elkaar nu allemaal nodig ongeacht onze politieke voorkeuren of onze sociale status. Aan onze mensen die nog buiten zijn, wil ik dit meegeven. Wij gaan verder met repatriëren wanneer de randvoorwaarden in place zijn en wij groen licht hebben van Volksgezondheid. Via onze Surinaamse posten zullen wij U van informatie voorzien.

Lieve mensen, wij gaan als regering ervoor zorgen:

–           dat medische zorg voor u beschikbaar blijft

–           dat u aan voeding kunt blijven komen, en

–           dat de orde gehandhaafd blijft.

 

Ik doe een beroep op uw liefde voor dit land en de liefde voor uw mede-Surinamers.

Gaat u in gebed. Bidt u voor onze kwetsbare mensen. Bidt u voor kracht voor de mensen die nu in de frontlinie staan voor land en volk, en bidt u voor hun gezinnen.

We gaan alléén door deze gezondheidscrisis kunnen komen, als u allen bijdraagt. Suriname, ook dit gaan wij samen doen.

-NII-