Winkelier gebruikt eigen recht en komt in het gevang terecht

19 March 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 19 maart 2020 – De 58-jarige recidivist Vishnu J. is op maandag 9 maart mishandeld door een winkelier. De politie kreeg de melding van de winkelier dat hij een manspersoon op heterdaad had betrapt tijdens het stelen

van zes pakjes kaas uit een koelkast in zijn supermarkt. Die winkeldief bleek de politie bekende Vishnu, J. te zijn.

Toen de politie ter plaatse arriveerde om Vishnu over te brengen naar het bureau bleek dat die met moeite liep en plaats kon nemen in de pro wagen. Op het bureau verklaarde Vishnu dat hij door de winkelier was vast gebonden en mishandeld buiten de verkoopruimte van de supermarkt met een hard voorwerp.

Op camerabeelden van de supermarkt is te zien dat de winkelier Vishnu heeft vast gebonden waarna hij hem met een hard voorwerp ettelijke keren aan zijn knieën slaat. De 51- jarige winkelier werd aangehouden ter zake zware mishandeling. De mishandeling is zo ernstig dat Vishnu in het ziekenhuis is opgenomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de winkelier in verzekering gesteld.

-KPS-