Zware aanrijding op de Mr. P.Chandie Shawweg

4 March 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 04 maart 2020 – De politie van het ressort Jarikaba kreeg op zondag 1 maart de melding van een aanrijding tussen een autobus en een personenauto. Op de plek van het incident troffen de wetsdienaren zeven slachtoffers aan. De slachtoffers zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo

In het busje zaten zes personen inclusief de chauffeur; terwijl in de personenauto maar een persoon zat namelijk de autobestuurder. Na medische behandeling zijn zes van de zeven slachtoffers heengezonden. De zes slachtoffers zaten allemaal in het busje. De personenautobestuurder is opgenomen in het ziekenhuis omdat hij zwaar gewond is geraakt.

De autobus en de personenauto zijn zwaar beschadigd en ter herkeuring door de politie van het bureau Jarikaba in beslag genomen. De politie van het bureau Jarikaba is belast met het onderzoek in deze zaak.

-KPS-