Bromfietsbestuurder overreden door vrachtwagen

16 April 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 16 april 2020 – De 17-jarige bromfietsbestuurder Deepak Khedoe is op vrijdagmorgen 10 april overreden door een vrachtwagen, nadat hij met zijn bromfiets kwam te vallen op de Misgunstweg in het district Saramacca,.

Na een telefonische melding ging de politie van Groningen ter plaatse voor het verrichten van een onderzoek. Dat voorlopig onderzoek heeft naar voren gebracht, dat de 37-jarige vrachtwagen bestuurder Clinton S. over de Misgunstweg reed, komende vanuit de richting van het inheemse dorp Columbia en gaande in de richting van Groningen. Ter hoogte van het dorp bevindt zich een de S-bocht.

Khedoe, die vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden, kwam ter hoogte van de S-bocht op het wegdek te vallen met zijn bromfiets. Khedoe belandde daarbij op de rijhelft van de vrachtwagen met het gevolg dat een der achterwielen van dit voertuig over hem heen reed.

Deze zwaar gewonde bromfietser werd met de ambulance naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis overgebracht voor het krijgen van medische hulp. Hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care(IC) en overleed omstreeks negen uur in de avond.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen en het ontzielde lichaam van Deepak, Khedoe is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden. Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder is niet ingevorderd. Na verhoor is hij heen gezonden.

-KPS-