Dodelijke steekpartij te Santodorp

7 April 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 07 april 2020 – De 20-jarige Severino, Helderberg meer bekend als “ Boepie ” is in de vroege ochtend van maandag 6 april, in de lockdown periode, dood gestoken door de 22-jarige Oniel, A. Deze dodelijke steekpartij vond plaats in de Charlottenburgweg in het werkresort van politie Santodorp. De steekpartij vond plaats nabij een locatie in de Charlottenburgweg waar onder andere gedobbeld wordt. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Oniel en Severino een woordenwisseling kregen met elkaar om een geldbedrag groot Srd 20,-.. Oniel moest Severino dat geldbedrag betalen. De woordenwisseling liep uit de hand waarbij Severino een steen op Oniel zou hebben gegooid.

Oniel trok op zijn beurt een scherp voorwerp te voorschijn en stak Severino hiermee in zijn borststreek. Het scherp voorwerp is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Toen de politie van het bureau Santodorp op de plek van het incident arriveerde vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Severino vast.

Oniel is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ontzielde lichaam van Severino, Helderberg is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Oniel heeft toegegeven dat hij Severino heeft neergestoken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan Kapitale Delicten.

-KPS-