Reeds vier COVID-19 patiënten genezen verklaard; geen nieuwe gevallen

9 April 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 09 april 2020 – Vier patiënten die eerder positief getest waren op het COVID-19 virus zijn intussen genezen verklaard. Dit goede nieuws deelde directeur Cleopatra Jessurun van Volksgezondheid op de dagelijkse persconferentie van het COVID-19 Managementteam. Een van de genezen

patiënten is de Franse Ambassadeur, Antoine Joly, die intussen teruggereisd is naar Suriname.

In Suriname zijn er geen nieuwe positieve gevallen geregistreerd en staat de teller nog steeds op 10. Hiervan is een jammer genoeg overleden en vier genezen verklaard. In de Amerika’s zijn er tot op dit moment 417.416 bevestigde positieve COVID-19 gevallen geregistreerd, waarvan 12.597 overleden zijn.

Het protocol voor ontslag uit het ziekenhuis met daarbij genezing verklaring, alsook postmortale zorg bij het overlijden en lijkafhandeling staan op de COVID-19 website, www.covid-19.sr .

-NII-