Repatrianten worden goed opgevangen

20 April 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 20 april 2020 – Als de meer dan 200 ingezetenen uit Nederland op maandag 20 april 2020 de langverwachte terugreis maken naar Suriname worden zij minimaal 14 dagen in overheidsquarantaine geplaatst. Vanuit de instanties is niets aan het toeval overgelaten als het gaat om de opvang en de zorg van deze groep. Vandaag, 19 april, is de laatste hand gelegd aan de verschillende locaties en is alles gereed gemaakt voor de opvang.

Zeventig plussers, mensen met een medische aandoening en gezinnen met een baby krijgen de extra aandacht die nodig is. Gelet op deze criteria en de grootte van de gezinnen zal de verdeling van de kamers plaatsvinden met behulp van een lotsysteem. Royal Torarica, Eco resort en hotel Babylon zijn onder meer de locaties die gebruikt worden om deze repatrianten op te vangen.

-NII-