Succesvolle verkoop actie bij PCS en SVZ

3 April 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 3 april 2020 – De stakeholders uit de landbouwsector en Melk Centrale Paramaribo, MCP, hebben op donderdag 2 april hun verkoopactie voortgezet bij het Psychiatrisch Centrum Suriname, PCS en het Sint Vincentius Ziekenhuis, SVZ. De personeelsleden van deze zorginstellingen hebben gretig gebruik gemaakt van deze actie. MCP was zelf genoodzaakt de voorraad melkproducten wederom te laten aanvullen. De landbouwproducten waren bij beide instellingen uitverkocht. Vele personeelsleden hebben laten weten tevreden te zijn met de actie van de minister van LVV en het totale team. ā€œWe willen vragen dat het niet bij een Ć©Ć©nmalige actie blijft, want we hebben behoefte aan meerā€.

De actie die op touw is gezet door het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij, de personeelsbond van het ministerie en stakeholders in de landbouw, kan als zeer succesvol worden beschouwd.Ā  Het succes is door zowel de personeelsleden van de zorginstellingen alsook de stakeholders zelf aangegeven. Minister Rabin Parmessar heeft zich extra ingezet om de actie te realiseren.

Op vrijdag 3 april zal de speciale Covid-19 commissie van LVV die belast is met de organisatie en het verloop van deze actie, het geheel evalueren. Indien nodig zal er bijstelling van de actie plaatsvinden en zal er een planning worden opgesteld hoe en waar de acties zullen worden voortgezet.

ā€œWe willen op deze wijze ook onze erkentelijkheid tonen naar de werkers van de zorgsector toe, op hetzelfde moment bieden we ook de agrariĆ«rs een mogelijkheid hun producten aan de man te brengen en ook hun bijdrage te leveren aan het geheelā€, gaf Minister Rabin Parmessar aan.

-NII-