Autobestuurder zonder rijbewijs ingesloten na aanrijding met zwaar lichamelijk letsel

5 May 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 05 mei 2020 – De politie van het bureau Flora heeft op donderdag 30 april de 22-jarige autobestuurder Sergai B. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Sergai, die niet in het bezit is van een rijbewijs veroorzaakte op maandagavond 27 april een aanrijding op de kruising van de Licania- en de Fajadjanstraat te Flora A. alwaar de 35-jarige bromfietser M.L. zwaar gewond raakte. Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de bromfietser M.L. over de Licaniastraat reed, komende vanuit de richting van de Floralaan en gaande in de richting van de Mattonshooplaan. Sergai kwam vanuit de richting van de Fajadjanstraat gaande in de richting van de J. Lachmonstraat.

Sergai doorkruiste het recht doorgaand verkeer en reed daarbij de bromfietser M.L. aan die zwaar gewond raakte en per ontboden ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis om medische hulp te krijgen. De verwondingen van de heer M.L. is van dien aard dat hij onder andere verwezen is naar een orthopeed.

-KPS-