Regering verzekert basisbehoefte door lage prijzen

10 May 2020

In: Nieuws
Comments: 0

ZONDAG 10 MEI 2020-Basis levensmiddelen zijn tegen een zo laag mogelijke prijs beschikbaar in verschillende winkels. Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme is verantwoordelijk voor de uitvoer van dit project “Basisbehoeften voor levensmiddelen”. Dit departement heeft een pakket aan producten samengesteld vanuit de basisbehoeften van de samenleving, dat voorlopig uit 23 basis levensmiddelen bestaat. Deze producten worden aangeboden tegen redelijke prijzen, die in consensus met importeurs, distributeurs en winkeliersverenigingen, zijn bereikt.
Dennis de Keijzer, die belast is met de logistieke planning van dit project, zegt dat er momenteel al ruim 700 winkeliers meedoen aan dit project en er komen steeds meer bij. De lijst met de producten en de prijzen daarop is ook te zien bij de verschillende winkels die participeren aan dit project. Blom, zout, kip, Sardien, Bruine bonen, aardappelen, pindakaas en jam zijn enkele van de producten die onderdeel uitmaken van dit pakket.

NATIONAAL INFORMATIE INSTITUUT-