Sanjay ingesloten voor mishandeling, bedreiging en beroving

6 May 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 06 mei 2020 – Een slachtoffer deed op maandag 27 april aangifte bij de politie van het bureau Waldeck tegen de 24-jarige Sanjay D. voor beroving, bedreiging en mishandeling. Sanjay deed in de vroege ochtend van dezelfde dag de verblijfplaats van het slachtoffer aan. Sanjay en het slachtoffer zijn landbouwers. Zij kregen een woordenwisseling met elkaar en op een gegeven moment viel Sanjay het slachtoffer aan. Het slachtoffer werd door Sanjay mishandeld en bedreigd waarna Sanjay een tas van het slachtoffer mee nam. Volgens verklaring van het slachtoffer had hij Srd.500,- en een schoenen in de tas. Daags daarna bracht Sanjay de tas weer voor het slachtoffer maar het geldbedrag was niet meer daar in. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Sanjay hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

-KPS-