Nieuwe Justitieminister vraagt ondersteuning personeel

23 July 2020

In: Nieuws
Comments: 0

DONDERDAG 23 JULI 2020-Minister Kenneth Amoski van Justitie en Politie roept het personeel op het hoofdkantoor van zijn ministerie op hem alle ondersteuning te bieden om gezamenlijk het ministerie te doen uitblinken. Daarnaast wenst hij een goede communicatie met de medewerkers te hebben. Dit zei hij tijdens een kennismakingsbezoek op donderdag 23 juli waarbij hij de verschillende afdelingen op het hoofdkantoor heeft aangedaan.
De nieuwe bewindsman die vanaf 16 juli de scepter zwaait op het ministerie wenst met alle medewerkers te werken aan het beleid van het ministerie. Na alle kennismaking en oriëntatie bezoeken, zullen de diverse afdelingen in de gelegenheid gesteld worden een presentatie te houden voor de bewindsman. Op deze manier wenst hij een beter beeld te krijgen van de diensten, waardoor het beleid beter aangestuurd wordt.
Minister Amoksi vindt dat er geen belemmering moet zijn voor het personeel om hem te bereiken. “Indien u met een persoonlijke issue zit en op audiëntie wenst, moet dat kunnen. Ik sta er open voor om u te ontvangen. De interne communicatie moet versterkt worden”. Vele medewerkers hebben het op prijs gesteld dat de minister die stap dichterbij naar het personeel heeft gemaakt en hebben op hun beurt beloofd alle medewerking te verlenen om het ministerie tot grotere hoogte te tillen.

JUSTITIE EN POLITIE VOORLICHTING &COMMUNICATIE-