Ondernemers binnenland doneren goederen aan DNA

29 July 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 29 juli 2020 – Parlementsvoorzitter Marinus Bee MSc. LLB heeft op maandag 27 juli 2020 een donatie in ontvangst genomen van binnenlandse ondernemers. De heren Waldi Aloeboetoe van Jurterlinta Ahad NV en Paul Abiteng van Suriwood Masters NV hebben honderd handsanitizers en duizenden mondkapjes geschonken aan het hoogste orgaan van staat. De schenking bestaat ook uit een grote printer van het merk Canon en twee laptops.

Voorzitter Bee is blij met de donatie. Echter benadrukt de voorzitter van het hoogste orgaan van staat dat het parlement niet hetzelfde probleem heeft als dat van de ministeries, waarbij er geen werkattributen zijn aangetroffen. Daarom heeft voorzitter Bee zijn complimenten hiervoor uitgesproken aan gewezen assembleevoorzitter drs. Jennifer Simons.

-de-boodschap-