VG werkt aan nieuwe structuur aanpak COVID-19

20 July 2020

In: Nieuws
Comments: 0

MAANDAG 20 juli 2020-Het Ministerie van Volksgezondheid deelt mee, dat er met man en macht gewerkt wordt aan een nieuwe structuur voor het COVID-19 managementteam in het kader van de aanpak van COVID-19. Het dashboard van de COVID-19 website wordt voorzien van adequate informatie en wordt dagelijks geüpdatet. Voorlopig wordt de samenleving via dit dashboard van nodige informatie voorzien.
Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt dat er op dinsdag 21 juli 2020 een persbriefing gehouden zal worden, waarbij de gemeenschap van allerhande informatie met betrekking tot de laatste ontwikkelingen van COVID-19 voorzien zal worden. Hiervoor is het ministerie in overleg met diverse deskundigen om te komen tot een adequate oplossing. De bewindvoerder benadrukt dat de aanpak van de COVID-19 pandemie hoog op zijn prioriteitenlijst staat.
De bewindsman stelt dat spoedig het nieuw aangestelde team bekendgemaakt zal worden. Ook de nieuwe richtlijnen zullen aan de samenleving voorgehouden worden. Het Ministerie van Volksgezondheid vraagt de gemeenschap om wat geduld te betrachten en de geldende COVID-19 voorzorgsmaatregelen in acht te blijven nemen.

-MINISTERIE VAN VOLKSGEZONDHEID-