Wegafsluiting op Dinsdag 14 en Donderdag 16 juli 2020

14 July 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 14 juli 2020 – In verband met de inauguratie van de president van de republiek Suriname, op donderdag 16 juli 2020, zal het verkeer op de navolgende wegen worden omgelegd te weten de kruising gevormd door :

– de Henck Arronstraat en de Tourtonnelaan – Rooseveldkade/ kleine Waterstraat – de Miranda- / Lim A Postraat vanaf De Nationale Assemblee (D.N.A.) – Watermolenstraat/ Lim A Po straat – Noordekerk- / Lim A Po straat – Roseveldkade / Wulfingstraat – Roseveldkade / Grote Combeweg – Henck Arronstraat/ Grote Combeweg. De wegafsluiting zal plaats vinden op dinsdag 14 juli van 08.00-13.00 uur voor de vooroefening van de Parade/Defile. Op donderdag 16 juli vindt de wegafsluting wederom plaats tussen 08.00 – 13.00 uur. Op de weggebruikers en het personeel van de omliggende kantoren wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen.

-KPS-