CDS drie dagen buiten bedrijf

2 August 2020

In: Nieuws
Comments: 0

ZONDAG 02 AUGUSTUS 2020-Binnen de Communicatie Dienst Suriname (CDS) zijn er enkele maatregelen genomen, nadat een medewerker positief werd getest op het COVID-19 virus. De activiteiten die gepland stonden voor zondag 02 augustus tot en met dinsdag 04 augustus, zijn onmiddellijk stop gezet. Het gaat in deze om een geïsoleerd geval. Vanwege de aard van de werkzaamheden van desbetreffende medewerker, is er sprake van minimaal contact. Uit voorzorg zal wel de totale groep medewerkers het werk vooralsnog niet bezoeken.
Het gebouw, dat staat aan de Mahonylaan, is intussen door het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) ontsmet. Na afstemming met de nodige autoriteiten en interne evaluatie, zullen verdere stappen worden bepaald.

COMMUNICATIE DIENST SURINAME-