Man met steekverwondingen in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis

17 August 2020

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 17 augustus 2020 – De 49-jarige Dennis K. meldde zich op dinsdag 11 augustus aan op de Afdeling Kapitale Delicten van de politie, nadat hij vernam dat hij opgespoord werd in verband met het neersteken van een man in de Timmermanstraat op maandag 10 augustus. Dennis geeft toe dat hij het strafbaar feit heeft gepleegd. Voorts dat hij wraak heeft genomen op het slachtoffer omdat die hem eerder zodanig mishandeld had dat hij- Dennis- een been fractuur had opgelopen. Verder verklaarde hij dat hij daarna constant geïntimideerd werd door het slachtoffer. Op maandag 10 augustus zou dat weer het geval zijn geweest waarbij het slachtoffer met opzet tegen Dennis zou zijn gebotst met het gevolg dat zijn fles met bier viel en kapot ging. Zij kregen een woordenwisseling met elkaar waarbij Dennis een deel van de kapotte fles gebruikte om het slachtoffer neer te steken. Dennis K. is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Het slachtoffer is aan de betere hand.

-KPS-