N.V. Energiebedrijven Suriname maakt melding Covid-19 positieve gevallen

9 August 2020

In: Nieuws
Comments: 0

ZONDAG 9 AUGUSTUS 2020-Bij de afdelingen die te maken hebben met onder andere de assistentie bij storingen, zijn er medewerkers positief getest op het Covid-19 virus. Dit heeft tot gevolg dat delen van de organisatie conform de gezondheidszorgprotocollen van onder andere het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) zijn geïsoleerd en een andere deel van medewerkers van deze afdelingen uit voorzorg in thuisquarantaine zijn geplaatst.
De EBS blijft de diensten ten behoeve van de energievoorziening voort zetten, weliswaar met technici van andere divisies en vraagt derhalve begrip voor eventuele langere responstijden voor wat betreft diensten zoals storingen, spanningsklachten, nieuwe aansluitingen.
Ten overvloede meldt het bedrijf dat haar overige dienstverlening zoals de kassa’s, 175 klantenservice, gaslevering enzovoorts normaal voortgang vindt, met de daarbij behorende Covid-19 preventieve maatregelen en stelt voor diverse diensten, digitale opties ter beschikking (Website, SMS, EBS MyAccount, EBS Facebook), zodat klanten niet persé uit huis moeten hiervoor.
De EBS doet er alles aan om eventueel ongerief tot het minimale te beperken, rekening houdende met de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten.
-N.V.EBS-