Tijdelijke sluiting Belastingdienst door covid-besmetting

18 August 2020

In: Nieuws
Comments: 0

DINSDAG 18 AUGUSTUS 2020-De Belastingdienst Suriname maakt hierbij bekend dat zij bericht heeft ontvangen dat een medewerker positief is getest op COVID–19. Conform protocol zal de Belastingdienst haar locatie aan de van Sommelsdijckstraat laten ontsmetten.
Vanwege het bovenstaande zal het Belastingkantoor aan de van Sommelsdijckstraat, in deze de Inspectie der Directe Belastingen, de Inspectie der Omzet Belastingen en de Ontvanger der Directe Belastingen op heden 18 augustus 2020 tot nader orde gesloten zijn.
Voor het indienen van uw directe belasting documenten of bezwaarschriften kunt u mailen naar: [email protected]
Wij rekenen op uw begrip, daar wij gezamenlijk moeten werken aan het beschermen van onszelf en onze naasten. Nadere berichten volgen

MINISTERIE VAN FINANCIËN & PLANNING