DNA-LEDEN OP BEZOEK BIJ DE STVS

11 February 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 11 februari 2021-Ā Tien leden van De Nationale Assemblee brachten op woensdag 10 februariĀ  een bezoekĀ  aan de Nationale Zender, STVS.

Het initiatief kwam vanuit de leden zelf, zegt Dinotha Vorswijk, parlementariĆ«r namens de ABOP.Ā  De volksvertegenwoordigers staan versteld van de omstandigheden waaronder de medewerkers van de STVS dagelijks hun werkzaamheden moeten uitvoeren. De directie heeft vandaag ook een presentatie gehouden over de huidige financiĆ«le status van de staatszender.

Volgens Vorswijk is het nodig dat er in elk district een correspondent is die het nieuws verslaat. Maar met de huidige financiƫle situatie van de STVS is het nu niet mogelijk om correspondenten aan te trekken. Vorswijk is enorm onder de indruk van de huidige medewerkers die ondanks de moeilijke omstandigheden toch elke dag ervoor zorgen dat de samenleving van nieuws wordt voorzien. Het lid Henk Aviankoi van de VHP is van mening dat de regering zal moeten inspringen om de staatszender te helpen uit hun situatie.

Vandaag, donderdag 11 februariĀ  vindt er overleg plaats tussen de STVS directie en vice-president Ronnie Brunswijk.

-STVS Nieuwsdienst-