Minister Riad Nurmohamed biedt zijn verontschuldiging aan de samenleving

30 April 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 30 april 2021– De minister van Openbare Werken (OW) Riad Nurmohamed heeft zich verontschuldigd aan de samenleving, dit deed hij op een facebookpagina. De minister had vorig jaar in een interview harde taal gebruikt richting de Surinaamse Samenleving. In het interview zei de minister dat het volk moet voelen wat het betekend als verkeerd beleid wordt goed gekeurd. Het volk wordt daardoor gestraft.

“Woorden kunnen meer pijn doen dan daden. Niemand is te groot om sorry te zeggen. Mijn woorden hebben de samenleving pijn gedaan en daarvoor de welgemeende verontschuldigingen. Het volk lijdt vandaag door het wanbeleid dat gevoerd is door de vorige regering. Het volk voelt de pijn van mismanagement.

Enkele parlementariërs hebben hun misnoegen geuit over de uitlatingen van de minister.

Landelijk zullen er werkzaamheden uitgevoerd worden door het ministerie. Enkele gebieden liggen blank door de harde regens de afgelopen dagen. Er zijn extra middelen vrij gemaakt om het ontwateringsprobleem integraal en systematisch aan te pakken.

STVS Website-