Epidemioloog Krishnadath maakt zich nog steeds sterk tegen indamming COVID- 19

31 May 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 31 mei 2021- “Het is niet zo dat ik uit het covid gebeuren in Suriname ben gestapt, zoals in de media wordt beweerd. Dat is absoluut niet het geval”, zegt epidemioloog Ingrid Krishnadath tegenover de STVS-nieuwsdienst. “Ik ondersteun nog in diverse commissies”, laat ze weten. Zij heeft wel bedankt als lid van de technische advies commissie voor immunisatie tegen COVID-19.

Volgens de epidemioloog heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, nog niet gereageerd op haar bedankbrief. Onlangs heeft Marthelise Eersel haar functie als voorzitter van het Outbreak Management Team ook neergelegd. Dit is heel opmerkelijk, vooral nu daar Suriname in code paars is voor wat betreft COVID-19. En aan de andere kant verkeren de ziekenhuizen in code zwart.
De STVS-nieuwsdienst heeft herhaaldelijk geprobeerd een reactie te krijgen van Marthelise Eersel; echter zonder resultaat.

-stvs nieuwdienst-