Houttransporten verboden op wegen naar Pusugrunu en Nieuw Jacobkondre

21 May 2021

In: Nieuws
Comments: 0

VRIJDAG 21 MEI 2021-De wegen naar Pusugrunu en Nieuw Jacobkondre zijn vanaf vandaag gesloten voor houttransporten. Dit laat districtscommissaris Walter Bonjaski van Boven-Saramacca optekenen in een bekendmaking. Door de aanhoudende regens verkeren beide wegen in een zeer slechte staat.

De burgervader is niet te spreken over de manier waarop hout-transporteurs omgaan met de weg. Er wordt geen rekening gehouden met de bewoners in het gebied. De weg naar Nieuw Jacobkondre werd vorige maand al afgesloten omdat deze toen ook niet begaanbaar was.

Het commissariaat zal fikse boetes opleggen aan overtreders van de maatregel. Dc Bonjaski doet ook een beroep op de bewoners in de gebieden, om te controleren dat houttransporteurs geen gebruik maken van de wegen.
-STVS NIEUWSDIENST –