Bijstelling covid 19 maatregelen van maandag 31mei tot vrijdag 18 juni 2021

4 June 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 04 juni 2021- De daartoe bevoegde autoriteiten hebben gister, na overleg met de politie leiding, besloten dat er een bijstelling komt voor wat het uitgaansverbod betreffende maandag 31 mei tot en met vrijdag 18 juni 2021.
Burgers mogen nu op de maandag, woensdag en vrijdag tussen 07.00 – en 17.00 uur voor hoognodige boodschappen de deur uit. Voor medische spoedgevallen. COVID-19 vaccinatie en swabs, mag de burgerij altijd eruit waar en wanneer zulks dringend nodig is.

Gaat het om het halen van hoognodige boodschappen zal conform het vigerende Presidentieel Besluit de handhaving worden uitgevoerd met dien verstande dat, maar 1 gezinslid zich op straat mag begeven; zij het als voetganger of bestuurder van een rij- of voertuig. De politie zal stringent controleren en als meerdere personen zich in het voertuig bevinden zal het hoofd van het gezin of de bestuurder beboet worden.
De politie zal onder andere controle posten hebben nabij de bruggen die toegang verschaffen tot het stadscentrum.

-Kps-