Groenten op de Centralemarkt worden goedkoper

20 July 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 20 juli 2021- Groenten die verkocht worden op de Centrale Markt zijn nu goedkoper. Dit zegt marktmeester Anil Dhanai. Na de hevige regens van de afgelopen weken stonden de landbouwgronden blank, met als gevolg dat de prijzen van groenten en fruit enorm waren gestegen. Volgens de marktmeester komt er al verandering hierin.

Door de regen was er een schaarste ontstaan aan groenten en fruit. Dat heeft er deels voor gezorgd dat de prijzen bleven stijgen, zowel op de verschillende markten als ook langs de wegen waar er groenten en fruit worden verkocht.

De marktventers bevestigen een daling van de prijzen voor groenten en fruit.  De Centralemarkt is opengesteld onder de voorwaarde dat de COVID-19 regels strikt worden nageleefd. Zo zijn er bij elke ingang van de markt strenge maatregelen getroffen. De standjes zijn ook voorzien van plastic dat zorgt voor enige afstand tussen de verkoper en de klanten.

-STVS Nieuwsredactie-