Drugsverbranding te Kraka door Narcotica Brigade

10 August 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 10 augustus 2021- De afdeling Narcotica Brigade van de Politie, onderleiding van een officier van justitie, heeft op maandagmorgen 9 augustus te Kraka in het district Para drugs vernietigd. In deze gaat het om cocaïne in vaste- en in vloeibare vorm. De cocaïne in vaste vorm bedroeg 339.988,61 gram en de cocaïne in vloeibare vorm bedroeg 3834 milliliter. Verder is ook .101,58 gram marihuana vernietigd.

De hoeveelheid cocaïne ontdekt in de vergrendelingsstaven van zestien zeecontainers behoort ook tot de partij drugs die is vernietigd. De drugssoorten zijn in brand gestoken. Er is ook drugs verbrand die door de douane recherche in postpakketten ontdekt en overgedragen waren aan de Narcotica Brigade.

-Kps-