Politiefunctionarissen gehuldigd

19 August 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 19 augustus 2021 – Elf politieambtenaren hebben op woensdag 10 augustus 1981 binnen de politieorganisatie hun 40 dienstjaren bereikt. Op grond hiervan zijn deze collega’s op woensdagmorgen 18 augustus in de conference room, op het hoofdbureau van de politie aan de Duisburglaan gehuldigd. Als blijk van waardering mochten deze politiefunctionarissen uit handen van de Korpsleiding behalve een oorkonde ook een gesloten enveloppe ontvangen. De gehuldigden werden toegesproken door de voorzitter van de Surinaamse Politiebond, de Korpschef en de directeur van het ministerie van Justitie en Politie.
De korpsleiding feliciteert deze collega’s van harte met het behaalde mijlpaal binnen de politieorganisatie. Aan hen die binnenkort de actieve dienst zullen verlaten, is gevraagd waar nodig de organisatie te blijven ondersteunen.

-KPS-