Vernieuwde Sabaku Lounge moet toerisme helpen bevorderen

18 August 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 18 augustus 2021- Op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven is de Sabaku Lounge in nieuwe stijl, gister in gebruik genomen. Volgens minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) moet de Sabaku Lounge een symbool zijn van samenwerking, ter bevordering van de toerismesector. Suriname moet zich de komende jaren meer gaan richten op het uitbreiden van de toeristen-destinaties in de wereld.

President Chandrikapersad Santokhi heeft de nieuwe Sabaku Lounge formeel geopend. Hij gaf aan dat onze airport niet moet onderdoen voor de overige internationale luchthavens in de wereld. De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) en de NV Luchthavenbeheer hebben gezorgd voor de opzet van de vernieuwde Sabaku Lounge.

-STVS Nieuwsredactie-