BEKENDMAKING

30 September 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 30 september 2021 – In verband met de te houden Buitengewone Openbare Vergadering op vrijdag 1 oktober 2021 waarin door de President van de Republiek Suriname de jaarrede over het dienstjaar 2022 gepresenteerd zal worden, zal het wegverkeer vanaf 08.00 uur v.m. op de navolgende kruisingen, worden afgesloten, te weten:

Kleinewaterstraat / Sommelsdijckstraat
Kleinewaterstraat/ Roseveldkade.
HenckArronstraat/ Abraham Crijnssenstraat
Henckarronstraat/ Tamarindelaan.
Parkeren binnen de afsluiting is ook niet toegestaan. Na afloop van de activiteiten zullen de wegen wederom worden opengesteld voor het verkeer.

Op de weggebruikers en al het personeel van de omliggende kantoren, wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen.

-KPS-