Nieuw gebouw MI-GLIS officieel in gebruik genomen

17 September 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 17 september 2021- Het Management Instituut- Grondregistratie en Land Informatie Systeem (MI-GLIS) heeft vandaag haar nieuw gebouw in gebruik genomen. Volgens directeur Glenda Heikerk, zal der vanaf nu gewerkt worden aan het automatiseren van de diensten. Ook de Hbo-opleidingen voor landmeters zijn opnieuw van start gegaan. Heikerk geeft aan dat het instituut de digitale weg zal volgen.

Het van belang dat medewerkers in een goede ruimte hun werkzaamheden uitvoeren. En in deze moderne tijd van zaken doen, moeten diensten sneller en efficiënter aangeboden worden, zegt Ganeshkoemar Kandhai Hypotheekbewaarder bij het MI- GLIS

Minister Silvano Tjong-Ahin van Ruimtelijke Ordening en Mileu tevens ex-directeur van MI-GLIS, deed uit de doeken hoe het er de afgelopen tijd is aan toe is gegaan.

Het doet president Chandrikapersad Santokhi goed om te zien dat parastatale bedrijven positieve ontwikkelingen doormaken. Volgens het staatshoofd zal het MI-GLIS meer taken krijgen ter versterking van de dienstbaarheid naar de samenleving toe.