RGD-Groningen krijgt echokliniek van Staatsolie

4 September 2021

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 04 september 2021- Polikliniek Groningen van de Regionale Gezondheidsdienst is vandaag een ambulance rijker geworden. Er komt ook een echokliniek te naasten de poli. De schenking is van Staatsolie in het kader van hun 40-jarig bestaan, vorig jaar op 13 december. De aardoliewinning van het staatsbedrijf zijn beginnen in Saramacca. Rekha Bissumbhar, director Upstream benadrukt dat het bedrijf, daarom het district altijd een warm hart zal toedragen.

Vorig jaar, tijdens een bezoek van de president aan Saramacca, uitte Evert Mohan, RGD-arts in Groningen, zijn bezorgdheid over de beperkte middelen waarmee de poli te werk moest gaan. Dit is opgevangen door Staatsolie. Volgens Mohan zullen zowel de ambulance als de echokliniek goed van te pas komen.

Volgens waarnemend directeur Nishita Gajadin van de Regionale Gezondheidsdienst komt deze schenking op het juiste moment. Zij bedankte Staatsolie voor de geste.